Groepensreservering

Helaas tijdelijk niet van toepassing

 

  • U kunt bij ons voor een besloten gezelschap te reserveren. De tafels kunnen zo opgesteld worden dat de 1,5 meter afstand nageleefd kan worden.

 

Afgestudeerd, bedrijfsfeest of trouwen? Er is altijd wel een reden voor een feestje. Wilt u binnenkort uit eten met een groep in het centrum van Groningen? Onze chef-kok zorgt altijd voor de heerlijkste tapasmenus op maat met voor ieder wat wils!

Tapaseria Catalana is een zeer geschikte plek om een avond heerlijk te genieten met een (grote) groep. Een avondje tapas eten met een groep vrienden of collega’s? We bieden ruimte voor groepen van maximaal 50 personen. (Nu in corona-tijden maximaal 30 personen) Met speciale wensen of allergieën kunnen we uiteraard rekening houden. Laat die ons wel op tijd weten, gezien we werken met echt verse ingrediënten.

Catalana biedt u genoeg mogelijkheden voor uw groepsuitjes. Wilt u graag een voorstel op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om ook nu een geslaagd diner te organiseren.

Tapaseria Catalana Groningen

U kunt bij ons terecht voor de échte Spaanse culinaire ervaring.

RESERVEREN
RESERVEREN