Over ons

Een stukje Barcelona in Groningen!

Bij ons waant u zich even in Barcelona.. De Sagrada Familia, Barceloneta en La Ramblas… Barcelona bruist! Lekker weer, een relaxte sfeer en overal goede restaurants. Lekker uit eten? Bij Tapaseria Catalana brengen we een stukje Barcelona naar Groningen.

Ervaar de gezellige drukte van een Spaanse tapasbar in ons restaurant. Gezellig borrelen op ons terras in één van de leukste straten van Groningen of heerlijk uit eten in ons restaurant. Catalonië heeft een geweldige eetcultuur: lokale markten, nieuwe kooktechnieken en het perfecte klimaat. De plek waar op iedere hoek van de straat een geweldige tapasbar of restaurant te vinden is!

Echte Catalaanse aanraders zijn calamares, pinchos, albondigas, patatas bravas en gamba’s.
Dat onze keuken werkelijk alle tapas zelf maakt en vers bereidt, is uniek in Groningen. We hebben naast voortreffelijke tapas, een mooie wijnkaart met daarop heerlijke Spaanse wijnen. Of ga voor echt Spaans uit eten: tapas y Sangria…

Gaat u binnenkort met een groep uit eten? Onze chef heeft speciale groepsmenu’s voor u samengesteld! Bezoek ons restaurant om de echte Spaanse ambiance te ervaren. Terwijl u in het koude en regenachtige Groningen bent, is het net of u zich in het warme Spanje waant..

Heerlijk gastvrij en ontspannen uit eten. We zien u graag snel in ons restaurant!

Tapaseria Catalana Groningen

U kunt bij ons terecht voor de échte Spaanse culinaire ervaring.

RESERVEREN
RESERVEREN