Gastvrij en ontspannen tafelen

Wij zien u graag

Barcelona bruist! Lekker weer, een relaxte sfeer en overal goede restaurants. Wij brengen een stukje Barcelona naar Groningen. De Sagrada Familia, Barceloneta en La Ramblas...

Ervaar de gezellige drukte van een tapasbar. Borrelen op het zonovergoten terras in één van de bruizende straten van Groningen of knus uit eten in ons restaurant. Waan u even op vakantie!

Catalonië heeft een geweldige eetcultuur: lokale markten, nieuwe kooktechnieken en het perfecte klimaat. De plek waar op iedere hoek van de straat een geweldige tapasbar of restaurant te vinden is.

Echte Catalaanse aanraders zijn Piementos De Padron, "De Zee en de Bergen" en Gambes al Pil Pil.
Dat Chef Jan Douwe en zijn team elke dag werkelijk alle tapas zelf maken én vers bereiden is uniek in Groningen. We hebben naast de verrassende tapaskaart fris Catalaans bier op de tap. Er is een cocktailkaart met keuze uit 50 verschillende (alcoholvrije) cocktails en wij schenken u graag heerlijke wijntjes per glas. Of ga voor echt Catalaans uit eten: tapas y Sangria…

Uit eten met een groot gezelschap? Chef Jan Douwe stelt speciaal voor u een groepsmenu op maat samen!


Bij Tapaseria Catalana kunt u heerlijk gastvrij en ontspannen uit eten. Onze lieve, attente bediening serveert uw smaakvolle lunch en tapas altijd met een lach.. Komt dat ervaren!

 

We zien u graag,

Jan Douwe, Liselotte & team

 

Tapaseria Catalana Groningen

U kunt bij ons terecht voor de échte Spaanse culinaire ervaring.

RESERVEREN
RESERVEREN